Vaste prijzen, makkelijker kunnen we het niet maken!

Hieronder is een prijzenoverzicht te vinden van de PSD naar HTML omzettingen, direct van desktop naar tablet en mobiel, compleet responsive. Wij bieden standaard de responsive techniek aan, met of zonder aanlevering van tablet en mobiele ontwerpen. Wij kunnen de desktop sites direct naar eigen inzicht optimaliseren.

PSD naar HTML5/CSS3 - ResponsivePrijs
Homepage - Eerste pagina€ 110
Subpagina uitgebreid€ 75
Subpagina simpel€ 50

* Prijzen excl. 21% BTW

Standaard Algemeen JavaScript Overige

Standaard

Discretie (NDA / White label) - Gratis

Wij werken standaard zonder portfolio weergave of enige vorm van naam- of copyright vermeldingen. Alle bestanden binnen het project zijn jouw eigendom.

@font-face / Google Font -  Gratis

Met @font-face en Google Webfont kunnen we unieke lettertypes gebruiken op de website.

Dropdown menu - Gratis

Uitklapbaar submenu's verwerken wij standaard, zonder meerkosten.

Google Maps iFrame - Gratis

Direct een integratie van een werkend Google Maps kaartje.

CSS3 animaties - Gratis

Kleine hover effecten bij buttons, rotaties of vergrotingen zijn allemaal mogelijk.

Algemeen

Font Awesome + € 15

Font Awesome geeft de site schaalbare vector iconen. Zijn deze door de designer ook gebruikt in het ontwerp? Dan nemen wij deze over, geen images maar alle iconen met de kracht van CSS.

Gestijlde invoervelden + € 10

Kies deze optie als in het ontwerp de formulier elementen zijn gestylt, van dropdowns, select-, radio-, of check-boxes.

Image Sprites + € 50

Een image sprite is een verzameling afbeeldingen verwerkt tot 1 afbeelding. Dit is niet altijd mogelijk voor alle elementen, maar vaak erg handig om zo de laadtijd van de site te optimaliseren.

Bootstrap of
Zurb Foundation Frameworks
+ € 65

Is het ontwerp op een grid opgebouwd of werkt jou CMS met een Framework? Bij twijfel, vraag het even aan de webdeveloper die de site beheerbaar gaat opzetten.

Print versie CSS + € 25

Een aanvullende CSS Stylesheet print is gemaakt zodat bij het printen van een pagina niet alle elementen afgedrukt worden.

JavaScript

Slider of carrousel + € 10

Een slider is een horizontale of verticale balk (meestal gevuld met afbeeldingen) met een animatie die door de slides gaat.

Lightbox + € 15

Een Lightbox is soort pop-up venster dat vaak een vergroting van een afbeelding laat zien.

Smooth scroll + € 10

Smooth scroll zorgt ervoor dat de bezoeker geleidelijk door elementen op de pagina kan scrollen in plaats van de standaard (schokkerige) scroll.

Accordion + € 10

Een accordeon is vaak te zien bij FAQ elementen, bij het klikken van een element klapt er meer informatie naar beneden open.

Tabs + € 10

Een tab is een container van verschillende panelen waarmee meer content te zien is, exact zoals deze box waar je nu doorheen klikt.

Tooltips + € 10

Een tooltip is een informatieve tekst die verschijnt wanneer de bezoeker de muiscursor boven een object plaatst.

Parallax + € 35

Parallax wordt gebruikt om verschillende lagen met content en afbeeldingen over elkaar heen te laten schuiven, vaak met een andere snelheid. Dit geeft een prachtig interactief en bijna 3D ervaring.

Overige

Werkend PHP formulier met validatie + € 20

Betreft je project een simpele site, zonder CMS maar wil je wel een contactformulier? Dan kunnen we dit werkend opzetten met validatie op de velden als naam, e-mail, telefoonnummer en bericht.

Rich snippets + € 15

Rich snippets zijn on page mark-up. Ze zorgen voor extra informatie onder de zoekmachine resultaten. Bijvoorbeeld sterren voor een review of het aantal votes van een poll.

Retina optimalisatie + € 50

De Apple Retina-schermen hebben een 2x zo hoge pixel dichtheid. Met deze optie wordt de site écht heel scherp, we hebben dan wel een PSD nodig die 2x zo groot is opgezet, of vector bestanden.