Web Development Services

Van PSD naar HTML/CSS

Wij kunnen PSD's binnen 24 uur of vaak nog dezelfde dag slicen in responsive, liquid of adaptive code.

Naast PSD's kunnen ook AI, INDD en PNG bestanden worden aangeleverd

Met deze gelaagde Adobe bestanden kunnen wij aan de slag. Wij knippen en selecteren de lagen die we nodig hebben voor de HTML en CSS opzet. Slicing PSD kan op diverse manieren de website terug aanleveren. Je kan zelf aangeven op welke manier dat de codering wordt genoteerd. Wij leveren standaard in short-hand CSS techniek. Een snelle en kortere code die de laadtijd van de website verbeterd. Soms iets minder leesbaar voor HTML-beginners. Wij zetten in zowel de HTML als de CSS commentaar tekst.

Hiernaast is de werkwijze uitgeschreven. Na de aanlevering van het ontwerp gaan wij beoordelen of de bestanden in nette lagen zijn opgezet, of we alle fonts hebben en welke JavaScript animaties er gemaakt moeten worden. Daarna gaan wij direct aan de slag en geven een tijdlijn aan. Bij het afronden testen wij de website nog eens in alle webbrowsers op Windows en Mac en bij een responsive site op alle tablet en smartphones. Je ontvangt een complete statische HTML/CSS site in je mailbox retour, vaak al binnen 24 uur.

Stap 1: Ontwerp aanleveren

Gebruik het upload formulier op onze website, stuur ons een Dropbox link of verstuur de bestanden via Wetransfer.

Stap 2: Ontwerp beoordelen

Wij nemen de bestanden door, of alles netjes in lagen en pixelperfect is opgezet. Dan nemen we even contact op om alle functionaliteiten te bespreken.

Stap 3: Slicen

Bij akkoord van de tijdlijn gaan we direct slicen en basen en maken de website pixel precies na zoals het ontwerp.

Stap 4: Cross-browser check

Nog even een controle op alle browsers, zowel van Windows en Mac. Niet alleen de laatste browser, ook een paar versies daarvoor!

Stap 5: Oplevering

En vaak binnen 24 uur kan je al de HTML/CSS terug in je mailbox ontvangen, compleet met animaties, sliders of werkende PHP formulieren.

Vertel in het kort wat wij voor jou kunnen doen

Ons team staat klaar om jou vragen te beantwoorden. Heb je een korte vraag, gebruik het formulier hier naast.

Aanbevelingen