Veelgestelde vragen over Slicing/Basing

Wij zorgen voor slicing en basing kwaliteitswerk en dat willen we graag zo houden! Werkende met een white-label betekent dat wij onze klanten niet opnemen in ons portfolio. Vele klanten willen niet dat de site ook nog naar onze pagina toe linkt en daarom geven wij ze die vrijheid. Hieronder is een overzicht van de meest gestelde vragen over ons en ons slicing werk. Als je een andere vraag hebt, neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in Haarlem.

Wat krijg ik bij een standaard oplevering, is dat altijd cross-browers?

Standaard krijg je al de beste kwaliteit zonder extra kosten. Wij leveren cross-browser, van IE8+, Edge, Safari, Google Chrome, FireFox, Opera en dat allemaal bij de eerste en standaard oplevering. Je ontvangt de HTML en CSS standaard in Shorthand techniek met zeer uitgebreide commentaar regels.

Ik wil geen naams- of portfoliovermelding?

Standaard leveren wij zonder enige naams- of portfoliovermeldingen, white-label. Wij kunnen ook een NDA overeenkomst tekenen om onze geheimhoudingsplicht vast te stellen. Het is en blijft jouw ontwerp of het nu een PSD of HTML is. Je zult niets van ons terugvinden in de code, behalve de perfecte kwaliteit.

Met welke extensies kan er worden gesliced?

Dat kan met Photoshop, Illustrator, InDesign en Fireworks extensies maar vaak ook met normale platte afbeelding zoals. (Mits in duidelijke kwaliteit aangeleverd).

Wat is W3C?

Het 'World Wide Web Consortium', ontwikkeld webstandaarden voor het World Wide Web, zoals HTML, XHTML, XML, en CSS. Als je aan die standaarden vaak voldoet dan zal je website in de meeste webbrowser er gelijk uit komen te zien en is de code semantisch correct.

Hoelang duurt het omzetten van een PSD naar responsive HTML?

Slicing en basing is niet binnen een paar uur gedaan. Het is niet zomaar knippen en plakken van de lay-out. De duur van het slicen hangt erg af van de lay-out zelf en hoeveel sliders en animaties geïmplementeerd dienen te worden. De tijd die het slicen in beslag neemt, kan variëren van een dag tot enkele dagen (bij meerdere pagina's). Echter kan er veelal binnen 24 uur geleverd worden!

Professioneel slicen, is dat duur?

Slicing PSD is een professioneel bedrijf dat zich onder andere specialiseert in slicing/basing, maar zich ook bezig houdt met webdesign en het ontwerpen van lay-outs voor klanten. Door de vele projecten en grote kennis, kunnen wij sneller werken en is de prijs bij ons lager dan bij de concurrent.