Web Design Services

PSD naar WordPress theme

In responsive HTML code uiteraard! Met een standaard thema kom je heel ver, maar wij maken enkel maatwerk thema's, zonder gebruik van een basis framework. Zo blijft jouw thema uniek, zonder (te) veel functionaliteiten die de site traag maken.

Laat ook jouw ontwerp omzetten naar een responsive WordPress thema

WordPress, het meest bekende CMS waarmee al meer dan 60 miljoen gebruikers hun website beheren. Uiteraard werken wij in de nieuwste WordPress versie en leveren de theme files compleet met content op jouw server. De code is gescheiden van de WP Core files zodat je altijd de plugins en WordPress kan updaten, zonder zorgen dat er iets stuk gaat.

Unieke maatwerk thema's

Zeer gebruiksvriendelijk

Responsive front- en back-end

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem waarmee de beheerder van de website op een eenvoudige wijze de inhoud kan wijzigen en aanvullen zonder dat daar code kennis voor nodig is. Doordat het CMS gratis is, zijn er veel kosten al bespaard op de bouw van een dergelijk systeem. WordPress is in 2003 ontwikkeld als Open Source project, dit betekent dat er vele ontwikkelaars over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling en verbetering van dit CMS. Je bent altijd verzekerd van het snelste en veiligste systeem. Nog niet bekend met WordPress? Vraag nu een WordPress basis cursus aan, persoonlijk en 1-op-1 mogelijk.

SEO en Yoast plugin

Veel mensen kiezen direct voor WordPress vanwege SEO voordelen en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Als het gaat om zoekmachine optimalisatie, behaald WordPress van zichzelf al zeer goede resultaten. Doordat de site snel wordt geladen, krijg je pluspunten van Google en daarmee een hogere ranking. Met wat hulp van SEO plugins zoals die van Yoast kan de beheerder heel specifiek teksten schrijven en zien hoe deze in Google naar voren komen. Naast deze vaste plugins installeren wij ook altijd de beste Security, Caching en backup plugins. Advies over hosting kunnen wij altijd geven!

Elk project is anders, zeker bij een thema waarbij elke pagina van home, blog, detail, portfolio en contact ontworpen en ontwikkeld dient te worden. Wij geven vrijblijvend een vaste prijsopgave per project.