Niet alleen slicing, maar full front-end service bureau

Onze developers houden zich niet alleen bezig met Photoshop en HTML, maar maken ook prachtige jQuery/HTML5 animaties en zetten complete websites op in het WordPress of Joomla! CMS.

Webdesign ontwerp in PSD naar HTML

Voor de introductie van 'basing' werd de term 'slicing' gebruikt om deze fase van webontwikkeling te omschrijven. Slicing is echter niet correct omdat het slechts de Photoshop-tool omschrijft en niet de volledige fase. In principe is slicing een onderdeel van basing: slicen betreft alleen het in stukken knippen van de lay-out. Samen met basing vormt dit een website van HTML- en CSS-files. De afbeelding hiernaast laat grafisch duidelijk zien welk begrip waarvoor dient. Wij doen gewoon alle stappen en noemen dit Slicing PSD's service.
Wat is Slicing en Basing?
Wat is HTML?

Technische details over slicing

Het slicen of basen, is het bruikbaar maken van een 2D grafische lay-out. Het slicen gebeurt door middel van het verdelen van een lay-out in kleine plaatjes, zodat deze gebruikt kunnen worden op een webpagina en de laadsnelheid verhogen. De plaatjes worden vervolgens op de webpagina gepositioneerd met behulp van CSS. Hiernaast is te zien hoe onze code wordt aangeleverd en op welke manier dit verwerkt is. Bij Slicing PSD wordt er wel degelijk ge-based, je krijgt de lay-out geheel terug in een HTML website formaat, kant en klaar om aan de slag te kunnen gaan!

20+

Jaar ervaring

50+

Analytics optimalisaties

75+

E-mail templates

40+

Top SEO resultaten

400+

Klanten

95+

SEO campagnes

Wij streven altijd naar (pixel) perfectie. Persoonlijk contact vinden wij prettig en willen graag bijdragen aan jouw succesvolle onderneming.

Trots op onze klanten

Van zelfstandige ondernemers tot het grote MKB en multinationals.