Web Development Services

Front-end is het nieuwe Slicing

Steeds meer worden slicers betrokken bij het gehele project. De klant wilt niet alleen de HTML, maar ook de gehele CMS integratie, het dynamisch maken van de website.

Is PSD naar HTML niet overbodig?

Steeds meer zien we artikelen dat de kunst van het slicen is overleden. Het is niet meer nodig, er is zoveel software die het makkelijker maakt om zelf PSD's te knippen en te plakken. Of klanten kunnen het hele design proces overslaan en met visuele website bouw-programma's aan de slag.

Natuurlijk, je kan zelf aan de slag gaan, maar of de code dan SEO vriendelijk is is nog maar de vraag. We kennen deze tools en als we dan naar de code kijken, zit er teveel overbodige code in die de website vertragen. De website moet wel vindbaar zijn in Google en deze zakt enorm bij een trage en onoverzichtelijke website.

Waarom nog slicen?

Er is een grote evolutie in de web-industrie richting het responsieve web. Er zijn betere tools en Frameworks, maar vergeet niet dat PSD naar HTML en Photoshop ook geëvolueerd zijn.

Het omzetten van PSD naar HTML/CSS is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Alle moderne browsers ondersteunen HTML5/CSS3, dus er is geen noodzaak om ontwerpen in de ouderwetse manier op te zetten. Zelfs kan het ontwerp worden overgeslagen voor kleine projecten. Toch zijn wij van mening dat een goed doordacht ontwerp door een designer van belang is. Daarna komen wij in actie en doen waar wij het best in zijn!

HTML5/CSS slicing/basing

Kies voor de laatste HTML5/CSS3 technieken, ga met de trends mee en blijf vindbaar voor bezoekers in alle schermformaten.

E-mail templates

Er zijn steeds meer mailprogramma's. Wij zetten de nieuwsbrieven op voor alle laatste mailclients, uiteraard responsive.

JS en PHP development

Naast statische HTML werken wij ook in PHP, WordPress en Joomla!. Samen met animaties in JavaScript/jQuery.

Effective Web Development Solutions

Kies voor maatwerk HTML en SEO

Met onze maatwerk HTML/CSS die Semantisch is opgezet, word je beter vindbaar bij Google. Minder code, juiste termen, dat scoort bij zoekmachines. Bij elk ontwerp word er nagedacht over de HTML opzet en de optimalisatie van tablet en mobiele schermen. Menselijk maatwerk maakt het verschil, een snelle site, zo min mogelijk code en de laatste technieken.

Een Slicer wordt een Front-ender

Naast de HTML/CSS gaan wij ook aan de slag met meer dynamische websites in PHP en werken met de CMS'en WordPress en Joomla!. Slicen van PSD naar HTML is de basis van de website, maar wij gaan verder met jQuery, animaties en beheerbare websites. Een full service front-end bureau die elk project als maatwerk oppakt. Van PSD naar HTML, CMS en SEO Webteksten schrijven, wij hebben alles in huis.

Effective Web Development Solutions