Web Design Services

PSD naar Joomla! template

Wij maken maatwerk Joomla! templates, compleet responsive en SEO vriendelijk. Zonder gebruik van een basis framework of thema, unieke templates op maat gebouwd voor jouw ontwerp en wensen.

Kies hier voor een maatwerk responsive Joomla! template

Joomla! is vooral het CMS voor veel grote bedrijven die een krachtige website nodig hebben, vaak met vele modules. Wij bouwen een complete template op basis van jouw wensen en de functionaliteiten die we uit het ontwerp ophalen. De code is gescheiden van de Joomla! Core files zodat je altijd de modules en Joomla! kan updaten, zonder zorgen dat er iets stuk gaat.

Unieke maatwerk templates

Laatste Joomla! versie

Responsive geoptimaliseerd

Wat is Joomla!?

Joomla! is de grote concurrent van WordPress, met wereldwijd miljoenen websites die gebruik maken van dit CMS. De naam Joomla komt van het Swahili-woord ‘Jumla’ dat in de Engelse spelling 'gezamelijk' betekend. Dit representeert de samenwerking van ontelbare ontwerpers en ontwikkelaars over de hele wereld die allen bijdragen aan de ontwikkeling van dit Open Source project. Hierdoor ben je altijd verzekerd van het snelste en veiligste systeem.

Joomla! als CMS of als webshop

Joomla! staat bekend als tegenhanger van WordPress. Maar ook Joomla! kan prima als website of blog CMS worden gebruikt, maar het is vooral sterk als webshop. De inzetbaarheid van VirtueMart,  HikaShop of RedSHOP modules maakt Joomla! een prima webshop systeem. Zeer gebruiksvriendelijk te beheren in de achterkant en aan de voorkant goed te optimaliseren voor de bezoekers.

Joomla! is zeer breed inzetbaar. Stuur ons je ontwerpen toe samen met een wensen en functionaliteiten lijst en wij geven vrijblijvend een vaste prijsopgave voor jouw project.