Email Marketing

E-mail nieuwsbrieven

Wij kunnen ook jouw PSD ontwerp omzetten naar een responsive nieuwsbrief template, direct geïntegreerd in MailChimp. Cross-mailclient proof en van desktop tot smartphone geoptimaliseerd.

E-mail nieuwsbrieven, hoe werkt dat?

Met nieuwsbrieven is de code heel anders dan een normale website. Een nette structuur van images, CSS en JS files is niet mogelijk. Alles dient inline in de HTML geplaatst te worden. Een beetje zoals 10 jaar geleden de websites werden gebouwd, met tabellen, terug in de tijd. De techniek van nieuwsbrieven is de laatste jaren niet geoptimaliseerd, daarom is het ook niet mogelijk om elk PSD ontwerp om te zetten. Er zitten veel restricties aan de mogelijkheden om het ontwerp in elke mailclient er hetzelfde uit te laten zien.

Bij aanlevering van het ontwerp controleren wij deze direct en geven we aan waar knelpunten kunnen ontstaan of dat we aan de slag kunnen. Bij oplevering van de HTML kan je de nieuwsbrief via Outlook inladen of geef bij ons aan als je gebruik wilt maken van MailChimp templates.

Upload je ontwerp ter beoordeling

Wij bekijken of je ontwerp mogelijk is om op te zetten als nieuwsbrief. Tekst over afbeeldingen of achtergronden zal altijd als plaatje worden opgezet, niet als beheerbare tekst. Denk in een blokken/tabellen structuur.

Een standaard HTML template of MailChimp?

Ga je de HTML in Outlook inladen of heb je een ander e-mail verstuur programma zoals MailChimp? Dan kunnen wij de HTML ook hierin als template integreren met dynamische code en shortcodes.

E-mail template (responsive) opbouw

Wij gaan aan de slag en kunnen ook deze templates vaak binnen 24 uur opleveren. We testen de templates standaard in deze mailclients: MS Outlook 2003+, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Gmail en Hotmail.

Versturen en je doelgroep bereiken

Na deze oplevering en integratie kan je eventueel nog teksten wijzigen en de nieuwsbrief versturen! Bereik je doelgroep en creëer meer sales.

Wij verzorgen alles van begin tot eind bij elk project. Van ontwerp, ontwikkeling en geven advies over jou e-mail campagne.

Vertel in het kort wat wij voor jou kunnen doen

Ons team staat klaar om jou vragen te beantwoorden. Heb je een korte vraag, gebruik het formulier hier naast.